En massa händelser

Den här veckan har hänt en hel del saker så jag ska försöka sammanfatta det hela..

För det första så beslutade jag och Jessica att vaccinera oss mot svininfluensa i sista minut och skyndade oss till vårdis men aww så svårt för mig, har nålfobi så jag fick kämpa som fan för att undvika att böla men tyvärr grät jag ändå, tur att Jessica var där också så hon kan hålla mig i hand (kände mig som en liten barn... skäms)! Efteråt åkte vi till Liseberg, gud så mysigt det var där!! Vi spelade, köpte våfflor och varmt choklad. Tiden existerar inte då för oss, vi kollade inte ens mobil utan bara koppla av och njuta av julstämning där. Senare åkte vi hem och bara sov för då började vi få känn av biverkningar.

På lördag blev vi sjuka av vaccin men inte så allvarligt som förlaming och dylika utan bara trötthet, värmekänsla och ont i armen så vi låg och pratade bara med ena armen vilket är jobbigt ibland men vi överlever ju! Sen ville vi bada så vi fixade levande ljus, skumbad och allt därinne och sen satte vi oss i badet och bara titta på varandra och snacka om allting vilket är så mysigt och avkopplande! Efter ett tag sa hon "Jag kan nog inte vänta längre, jag vill gärna vi blir tillsammans nu". Gissa hur förvånad och glad jag blev, efter 6 månader av dejtande så beslutade hon sig till slut att vi blir flickvänner så jag trodde inte i början att hon menade allvar men det gjorde hon så jag blev väldigt glad!! Sen efter fixade jag en mysig middag (pannkakor) med levande ljus såklart!

Därefter låg o halvsov vi hela dag av den där jäkla biverkning!

Idag åkte hon hem och nu mår jag mycket bättre, fortfarande lite ont i armen och ska arbeta imorgon... Jag klarar det nog ändå, i´m a strong girl! Ska nog lägga mig om en stund för att orka stiga upp imorgon och vara frisk.

Fatta att jag har en flickvän nu efter över ett år av singelliv!

RSS 2.0