Göteborg

Igår (torsdag) flyttade jag äntligen till gbg. Inatt är den första natt jag ska sova i min nya lgh som är 3a, är så ovan med att ha så stor lägenhet men jag vänjer mig nog. Tapeter är SKITfula här! De har nog varit där sen på 40 talet typ, jag skojar inte! Vill bara spy när jag ser på dessa men för övrigt är det perfekt. Vackra glasar från 40-60 talet, rymlig balkong för mina rökpauser och snälla grannar vilket är tur :)

Igår tar jag mig samman och gick till C för att hämta min L word säsong 4 box men stannade kvar kort stund och snackade, sen då jag ska sticka så frågade hon om jag vill ha en cigg för jag kunde ej röka inför mina föräldrar, de visste ej att jag röker så jag måste hela tiden smygröka puuh. Så när hon frågade så tackade jag ja direkt och njöt enormt av nikotin! Det var den enda cigg jag rökte fram till nu så jag är inte på gott humör, blir lätt irriterad nu men problem är att jag ska till mammas släktingar idag för att fira midsommarafton men omkring kl 5-6 så ska jag sticka till stan (= mot kiosk DIREKT o köp cigg!!).

Nu är jag såå trött, ska försöka sova men kan nog inte sova så gott, ni två som känner mig bättre än andra, vet nog varför men iallafall, god natt o sov gott ni alla!


Tankar

Det är mycket som finns i mitt huvud just nu vilket är jobbigt!
Känner mig nedstämd just nu, jag flyttar imorgon istället för söndags pga lastbil krångel men det känns inte så kul att få flytta tillbaka till min födelsestad pga en viss person. Ibörjan trodde jag inte att jag skulle börja gilla henne och vi bestämde ibörjan att det inte ska leda till något och att vi får vara med andra när, hur, var vi vill. Men efter ett tag upptäcker jag att jag faktiskt tycker om henne vilket är jobbigt för jag ska ju flytta och då kan jag inte träffa henne lika ofta som jag gör nu och jag är alltid beredd att hon säkerligen har varit med andra men det finns inget jag kan göra så det är bara att acceptera det.

Några nära vänner som har börjat vänjat sig mig med henne blev förvånad då jag berättade att vi inte ens är tillsammans, utan bara vara med varandra för "skojs skull" så att säga. De säger ibland till mig att vi verkligen borde vara tillsammans men jag svarade att hon inte är kär i mig så det går ju inte. Det blir konstigt sen i Göteborg och veta att jag kan vara med vem jag vill men samtidigt vill jag liksom inte för jag har vant mig med en person men jag får väl försöka, OM det inte ens går så vet jag inte vad jag ska ta mig till...

Jag tänker också mycket på arbete, nu är jag ju arbetslös och vad ska jag då göra under tiden jag söker jobb? Ska jag bara sitta hemma och slöa? Hos kompisar... Det är ju inte mycket man kan göra som arbetslös i princip. Det oroar mig ganska mycket, inte så värst kul att leva på några få tusenlappar, vet inte hur jag ska klara mig framöver :( Ska dock jobba i Gothia Cup och Pride i sthlm för att få tiden att gå snabbare.

Är alltför nedstämd nu inför imorgon, får skriva mer sen då jag har lust, kanske ikväll?
See ya

Flyttning

Det känns så märkligt att flytta om några timmar om allt går som det ska... Jag har hunnit vänja mig att bo i Örebro och livet här men så har jag tagit studenten så nu är det dags för mig att flytta tillbaka till gbg, har fått lägenhet där. Min nya lgh är stort för att bara en person ska bo där, nämligen 3a. Fast samtidigt får alla mina saker plats där :)

Jag har hunnit träffa några underbara personer som bor här. Det blir tråkigt att lämna dem just nu då jag har lärt känna dem. Fast en av dem, Sanna, skrev till mig nyss i msn att hon och hennes bästa kompis kanske ska flytta till gbg om ett år, efter de har tagit examen "wooh!!" tänkte jag, så jag åtminstone kan träffa dem ofta sen. Jag får helt enkelt vänja mig med att jag verkligen flyttar. Dock har jag några bra vänner därborta bland annat Bella som bor i samma området som jag vilket är skoj!

Nu är det så stressigt med att packa de sista sakerna, Visste ej att jag har så jäkla många saker! Har kastat en hel del men ändå är det tusentals små saker som ligger här omkring vilket är irriterande! Nanna är dock här och hjälper till och Malin ska ställa upp som chaufför *lyx* ;) Sen där ska några av mina familjer hjälpa till med att bära upp. Sen ska jag nog åka tillbaka till örebro för att städa lägenheten skinande ren sen åker jag tillbaka till gbg och lämnar Örebro för gott (enbart som besökare kommer jag men inte som en örebroare om ni fattar). Det blir en hel del med slit i min nya lägenheten också men EFTER kan jag äntligen koppla av. Puh!

Jag ska absolut åka till Gretas nu på fredag, har längtat dit på länge för det är min favoritställe. Sköna personer och musik finns där =) Ska nog be Bella att låta mig komma in gratis pga hon är stamkund där på 9 år ungefär :O
Nä, nu ska jag fortsätta med packningen, annars blir jag inte klar då lastbilen kommer. Jag hör av mig senare (förhoppningsvis inom en vecka)

See ya!

RSS 2.0