Storstäda puh

Idag ska jag börja slänga saker som jag inte vill/behöver ha och damma saker och packa in dem i lådor för att förbereda mig för en snabbflyttning om det blir så. Vill inte stressa runt som fan för att hinna packa allt inför flyttning. Tur nog ska min tjej hjälpa till lite också :) Ni anar inte hur stor min lgh är och det ligger tusen saker överallt usch...
Jag dröjer alltid med det och kom på andra saker att göra :P men IDAG måste jag göra det! Annars har jag inte tid med det för jag börjar ju jobba på måndag :)

Mycket att göra puh!

Idag ska jag träffa mamma och fika ett tag. Sen efter ska jag nog dra till brunnsparken och spela litegrann + handla mat inför helgen. Några öl också kanske hmm?

Ska även storstäda idag och imorgon, slänga all saker som jag inte längre vill ha eller behöver inte ha - direkt till container! För jag ska ju flytta ihop med min tjej (söker efter lgh nu) så det kan bli snabbflyttning och då vill jag absolut inte stressa runt med en massa skräp så hellre göra det nu så att jag kan koncentrera mig på att packa saker smart va? :)

Sen på söndag är det som ni alla vet Alla hjärtans dag! Vi ska fira det genom att dra till universeum pga hon har aldrig besökt där (!!) så jag vill göra henne glad genom att åka dit och sen efter dra till stan o leta efter en god restaurang och käka nåt. Senare på eftermiddag blir det nog massage och lite privata saker ;)

Vila i frid

Min morfar har gått bort och saknaden är stort men det viktigaste är att han inte har lidit.

Snart ska jag gå till Socialen för sista gången och gå igenom ekonomi för att se om jag behöver ha bidrag den här månad också men sen efter behöver jag inte socialen längre eftersom då försörjer jag mig själv med lön äntligen!
Livet blir bara bättre och bättre för mig, det är precis vad jag behöver, för knappt ett år sen så var det en massa problem och mår kass. Nu kan jag återigen le och vara uppriktigt glad =)


Anställd!

Hade inte tid att skriva blogg, jag har ju faktiskt ett liv.
Har åkt hit o dit till en massa möte med soc, sjukhus och min praktiksplats och oroa mig om hur det blir sen i framtid osv. Men nu äntligen börjar det bli bättre! Jag blir anställd och börjar på måndag med lön och då ska jag spara pengar till körkort och resa. Söker för fullt efter en lägenhet med min flickvän så blir det också billigare för mig, betalar ju 4 tusen för hyran nu. När jag väl har körkort då blir det lättare att få jobb ifall min nuvarande arbetsplats inte har råd med mig senare elr nåt.

Ännu bättre så behöver jag inte ha uppsägningstid för min nuvarande lägenhet så jag kan flytta närsomhelst, superb ju! Då kan jag även söka efter lägenhet med snabb inflyttning <3

Jag och min tjej har diskuterat mycket om vilken område vi ska flytta till, hon vill helst till Mölndal men jag kan flytta varsomhelst i princip så vi söker i först hand mölndal iallafall. Hoppas verkligen det blir av snart, det känns inte bra att bo här ensam, för stort för mig och vill ju bo tillsammans med min tjej så vi håller tummarna för en fin lägenhet. Nu är det början på mitt livet, en nystart!

RSS 2.0