Varför?

Jag har funderat över varför några så desperat vill gå ner i vikt? De som är mulliga är ju mycket sexigare än de som är pinnsmala (jag är ganska smal för min längd)... Jag älskar att ha något att grabba tag i än att bara känna ben... Sorgligt att några vill se ut som levande skelett även om att jag skrev det betyder att jag tycker att jag själv tycker synd om mig men det är sant, jag hade en sunt vikt förut men under en period rasade min vikt 10 kilo lättare :( Just nu kämpade jag för att få upp vikt igen men skitsvårt! Min kropp har hög matförbränning som gör att det spelar ingen roll hur mycket jag äter, vikten blir detsamma MEN om jag äter mindre eller något så rasar jag i vikt vilket betyder att jag MÅSTE äta äta äta i motsatsen till Kissie som MÅSTE svälta sig för att hålla sin vikt hmpf..

Vaknade så tidigt?!

På min klockan blinkade det 07:30, ofattbart att jag vaknade så tidigt frivilligt?! Jag skulle egentligen kunna sova fram till kl 8 för bussen kom halv nio ju :( Men jag fick sparka min arsel ur min säng och släpa till datorn för att surfa eftersom då piggnar jag till. Tack min kära dator <3

Barbapappa

Vem har inte älskat dessa gulliga formbara familjen? Jag kollade på det jämt förut då jag var liten och såg nyss att det har kommit tillbaka i affärerna vilket är superb! Mina småsystrar älskar familjen också ♥

Ni som inte gillar dessa är idioter helt enkelt...

Penguin Diner

Testade spelet nyss, det var faktiskt rätt kul och lite stressigt! Ni borde testa det, http://www.flonga.com/play/penguin-diner.htm och spela =)

Jag beslutade att stanna hemma och bara ta det lugnt pga är sååå trött! Tur nog börjar jag kl 10 på morgon så att jag inte behöver vakna kl 6-7 på morgnar som de flesta gör. Haha! Så härligt är det att vakna och veta att många måste tvinga sig själva att stiga upp med påsar under ögon och bara önska att kunna lägga sig igen medan jag kan ligga kvar o njuta av den varma säng ♥

Hmm?

Ska jag stanna hemma idag och bara ta det lugnt eller möta Jessica?
Är så otroligt pigg pga en hel del med motion på arbetsplats men samtidigt så trött efter en massa inmatning om hur man ska göra så och så. Är ju oerfaren ang. husvagnar så att mitt huvud är sprängfylld med en massa viktiga information :O

Hmm, kan verkligen inte bestämma mig... Help me!

Puh första praktikdag klar!

Jag kom dit 30 min försenad pga bussen kom för tidigt (!)
Men tur nog är chefen mycket snäll och jag satte igång direkt med att fixa saker i husvagn, det var roligare än jag trodde! Det blev en hel del med städning (bläh...) men fick även montera ihop nya grejor i wc, borra, ta bort gamla saker och sådana "mansjobb". Är mkt glad över att chefen inte låter mig bara ta de lätta jobb bara för att jag är tjej, jag fick bevisa idag att jag faktiskt kan utföra jobbet lika bra (Jag är ju en pojkflicka!) och lite smuts skadar ju aldrig, jag har ju inte långa naglar som de flesta har så jag kan alltid skita ner mig utan att det bekymrar mig. Dirty job is always fun! ;)

Vinterjacka nästa!

Min chef smsade o sade att jag bör ha en bra vinterjacka eftersom jag kommer att arbeta ute då o då.. brr! Men jag är stark och envis så jag överlever (hoppas jag) och får nog leta efter ett par vantar också :( Otroligt vad jag avskyr vinter! Kostar ju tusentals kr för mig, födelsedagspresenter till tre av mina syskon, min mamma och så min dejt-tjej + julklapparna åt alla :O Kommer bli urfattig, skoj!

Äggmiddag?

Kom på att jag är vrålhungrig nu! Men.... vad ska jag äta?! Har knappt mat i kylskåpet, ska få pengar imorgon och då ska jag shoppa loss mat och leta efter en snygg slips att ha på halloweenfest på helgen ∞, blir stressigt att leta efter all plagg jag ville ha... skjortan avklarad! Men resten kvar att fixa fram puuh :/

Redan mörkt...

Jaha redan mörkblå därute... Måste vara skitkallt att vara ute nu brr! Önskar att min dejt kunde komma hit o värma mig :( Men jag måste i princip sova själv inatt för en gångs skull pga jobbet imorgon, vill ju vara utvilad ;)

Kissie

Har ni kollat i hennes sida nyligen? Om inte så kolla dit! Skriv http://www.kissies.se om länken inte fungerar och scrolla ner till hennes första bilder på aschberg, den nedersta bilden. Det enda jag kan säga ang. bilden är: Kvack!

Om Kissie ens hittar hit så kan jag lova att hon kommer att skriva "Åh jag bryr mig inte, jag får ju tusentals kr tack vare att du skriver så om mig" Jadå jag hjälper dig att tjäna pengar, ge mig då en belöning som tack då? Nej just det, du måste ju spela den där bitchig Kissie-tjejen... Sorgligt men sant..

Ny slips?

Jag lånar nu för tiden en slips från Jessica vilket är jobbigt ibland, vill ha en egen men vart kan jag hitta en snygg slips som passar bra till båda lila eller svart skjorta??

Klockan tickar fram.. bara 50 minuter kvar puh tills jag får sticka iväg hem och mysa framför tv med goda mat, men vad för mat ska det bli? hmm..

Regnig dag

Nyss stirrade jag ut genom den där trista fönstret från min skolan, äntligen slipper jag att gå till skolan kanske för evigt om jag lyckades få anställning! Det regnar dessutom... :( Varför måste Göteborg ha så dåligt och trista väder?!

Shaaaane <3


Vem älskar inte Shane?
Vem tänder inte på henne?
Är du en av dem som INTE tänder på henne, så är du en korkad homofobi person.
Hon är en sån heting att man bara skulle vilja *grr mjaau*

Josefssons

Äntligen fick jag praktikplats hos husvagnsföretag Josefssons!
Chefen är en sån chef som har bra humor och gillar att skämta med anställda och gör så att vi skrattar, me like!
Ska börja praktisera där imorgon och det blir tre månaders praktik och sen efter får vi se om det blir anställning eller finito för min del. Ansökte också till en tolkjobb timanställd *hoppas*

Just nu sitter jag och förbereder mig inför det. Liksom en döva arbetar hos ett företag, alla hörande (en annan döv arbetar där också men snart är hans praktiktid slut och förhoppningsvis får jag hans anställning om jag visar mig vara duktig) och jag ensam döv. Så ska det vara för mig, en döv och butchflata! (En äkta butch har jag inte blivit, har knappt muskler, inte tvättäkta killkläder och dylika). Har visserligen köpt en killskjorta som jag fallit för så fort jag ser den på Jack & Jones <3 Ska lägga upp bilden på den sen då jag är hemma.

Happy Halloween!


Oh shit, glömde nästan att säga happy halloween!
Hemmagjord kort- Jag till vänster och Nanna till höger, visst blev det coolt?

Homosexualitet - Dödstraff

I Uganda ska homosexualitet enligt ett lagförslag vara brottsligt – och i vissa fall leda till dödsstraff.

– Det är katastrof. Det kommer inte bara drabba oss som är homosexuella utan slå mot hela samhället och mot de demokratiska framsteg som gjorts, säger Kasha Nabagesera, 29.

What the f*ck tänkte jag då jag läste nyheten, får de inte ens kyssa ute på stan? Lägg av politiker, vi homosexuella är inte smittbara och bär inte någon dödlig sjukdom. Vi försöker inte konventera er till bög, lesbisk eller transa så coola ner er. Om det är äckligt att se oss pussa någon i samma kön så vänd dig om och titta på något annat, ingen har sagt att du måste glo och samtidigt tycka det är så äckligt att du blir spyfärdig?

Det kan också betyda att någon av de högt uppsatta politiker är själv bög men vill inte erkänna det så de försöker dölja det genom att föreslå sådana idiotiska lag. Erkänn istället vet jag!

OM vi i Sverige får en sådan lag skulle jag gå till den ansvarige och strypa honom/henne!


Comeback

Allt flyter framåt nu för mig, jag har fått praktikplats hos en husvagnföretag (ev anställning), min 3:a lägenhet (ev inneboende hos mig), dejt med söta Jessica och jag kan bara säga: I´m happy!

Är så otroligt glad över att jag träffade Jessica den där dagen som blev minnesrikt för mig, Koski, du vet varför ;)
Sitter framför dator nu i Iris Hadar, otroligt långtråkig! Då kom jag på att jag har begått en av de 7 synder eller snarare den åttonde synd nämligen jag inte har skrivit i bloggen på länge (!) så jag måste skärpa mig och skriva mer :)


RSS 2.0